Istoria Bebetto, una dintre marile companii din domeniul textilelor pentru copii, a inceput in anul 1996 in localitatea Bursa din Turcia, cu productia de paturici pentru copii.

De atunci, compania a continuat sa se extinda, gratie experientei acumulate si a dezvoltarii pietei careia i se adreseaza. Astazi, Bebetto are peste 200 de angajati foarte bine calificati care, impreuna cu echipa de management, continua traditia companiei intr-un spatiu de productie ce se intinde pe 5.000 m2, folosind cele mai noi si mai eficiente tehnologii, in interesul marii familii pe care au creat-o alaturi de clienti.

Pentru ca totul este realizat pentru copii nostri

Bebetto produce azi o gama foarte variata de produse pentru copii de inalta calitate, ce include paturici pentru copii, seturi pentru nou nascuti, prosoape si halate pentru copii, seturi de pat, saci de dormit, bavetele si salopete, jachete, rochii, accesorii pentru par, body=uri, sosete, pantofi, botosi, toate pentru copii, precum si seturi port-bebe.

30% din produsele Bebetto ajung la clienti din toata lumea, atat in Europa, in tari ca Germania, Italia, Bulgaria, Spania, Romania, Elvetia, Cehia, Ucraina, Austria, cat si in state din Orientul Mijlociu sau din Federatia Rusa.

Modelele, materialele, imprimeurile, etichetele, nasturii, fermoarele pe care le folosim la produsele noastre sunt extreme de importante pentru comfortul bebelusului dumneavoastra. De aceea, Bebetto acorda o atentie deosebita tuturor acestor detalii pentru pentru ca produsele sale sa fie perfect sigure pentru copii. Bebetto indeplineste standarde internationale in domeniu: Global Organic Textile Standard CU 815026 bebettorganic; Oeko-Tex Standard 100 privind testarea pentru substante periculoase 10HTR75207;  certificare pentru Federatia Rusa GOST-R nr. AE15; certificare pentru Ucraina UKR Sepro nr. 059.

Familia Bebetto e fericita sa poata ajuta mamele de pretutindeni sa gaseasca toate produsele de care ar putea avea nevoie pentru copilul lor, la o calitate mereu mai buna. Pentru ca Bebetto are grija de copii. Ei sunt viitorul si averea noastra.

 
Curs valutar BNR
Moneda RON 
20-09-2018
EUR 4.6519
USD 3.9743