LOSAN e o companie spaniola cu o indelungata traditie europeana si o prezenta sigura pe piata, ea sarbatorind in 2010 cea de-a douazecisicincea aniversare. In tot acest timp, compania a urmat o singura filosofie: aceea de a oferi clientilor cele mai noi tendinte vestimentare la cel mai bun pret.

Sucesul companiei s-a datorat si faptului ca se adreseaza pietei globale, astazi colectiile LOSAN putand fi gasite in peste 40 de tari, iar din 2009 s-a deschis si prima sucursala din afara U.E., cea din Turcia.

Compania are peste 2000 de clienti in Spania si peste 1400 clienti Internationali.

   LOSAN are deschise Showroom-uri in: Albania, Austria, Bahrein, Belgia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Canada, Chile, Croatia, Cehia, Finlanda, Franta, Macedonia, Germania, Grecia, Olanda, Ungaria, Italia, Jordania, Kosovo, Kuweit, Libia, Lituania, Luxemburg, Mexic, Muntenegru, Oman, Polonia, Portugalia, Qatar, Romania, Rusia, Arabia Saudita, Serbia, Slovacia, Spania, Siria, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Marea Britanie, SUA, Voivodina.

Designerii companiei creeaza 24 de colectii in fiecare an, pentru toate varstele, de la nou-nascuti la adulti, atat pentru femei cat si pentru barbati. In fiecare sezon sunt create peste 2.000 de produse individuale, toate in stil casual.

Desi de-a lungul timpului LOSAN a folosit diverse marci pentru colectiile sale, acum, gandind la comfortul clientilor sai, compania a decis sa unifice toate colectiile sub o singura marca: LOSAN.

Obiectivele companiei spaniole sunt:

Propunere Unica de Vanzare pentru toti clientii;

                 - mai bune identitificare a companiei si a produselor sale;

                 - imbunatatirea comunicarii dintre companie si dicersii jucatori de pe piata (institutii, targuri de profil, client potentiali, agenti, etc.);

                 - ruperea barierelor la intrarea pe piete noi;

                 - mai buna promovare a companiei si a portofoliului sau de produse.

In concordanta cu unificarea marcilor, LOSAN a decis sa faca si o reimprospatare a logo-ului companiei, alegand o tipografie noua si moderna:

 

           

 
Curs valutar BNR
Moneda RON 
20-09-2018
EUR 4.6519
USD 3.9743